Klikom na sliku pristupite sajtu.

Batalio er*tiku: Evo kako Nole Se*soman danas izgleda i čime se bavi – Infobiber.com
Home / Showbizz / Batalio er*tiku: Evo kako Nole Se*soman danas izgleda i čime se bavi

Batalio er*tiku: Evo kako Nole Se*soman danas izgleda i čime se bavi
Ako se ne sećate ko je Nole Seksoman, onda ste možda premladi da čitate tekst koji sadrži reč “seks” u naslovu. Ali ostanite…


Foto: Youtube Printscreen/striptizmagazin

Nole Seksoman je bio zvezda devedesetih, a ogromnu publiku je osvojio pre svega svojom originalnošću i spontanošću. Čuvena rečenica kojom se obraćao gledaocima “Dragi moji seksomani, drage moje seksomanke” nam i dan danas baci osmeh na lice i vrati nas u emisiju prvog erotskog voditelja u Srbiji.

Njegov program pratile su humorističke priče sa porno snimcima, kao i nastupi stiptizeta Branke Blek Rouz, Vesne Počuče i Divlje Ruže. Malo ko zna da je njegovo pravo ime Novica Ristić, a prva emisija koju je vodio bila je “Fantastik erotik”, a potom “Nole show” na televiziji Košava. Pre više od desetak godina Nole nas je zasmejavao svojim nastupima, a danas je pravi porodični čovek. Što se tiče izgleda, ostao je isti ali se uozbiljio. Sa svojom suprugom ima dve ćerke, a živi u Mladenovcu.

Erotika je iza njega, te se sada bavi marketingom na relaciji Srbija – Nemačka i veoma je cenjen u svom poslu.

Iako mnogima nedostaje, nekadašnji voditelj je istakao da nema nameru da se bavi telvizijski poslom. Kaže kada je to radio, bila su neka druga vremena.

(Srbija Danas)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 8 =