Klikom na sliku pristupite sajtu.

Bila se*sualna fantazija milionima: Šokiraćete se kada budete videli čime se Nadia iz “Američke pite” bavi – Infobiber.com
Home / Showbizz / Bila se*sualna fantazija milionima: Šokiraćete se kada budete videli čime se Nadia iz “Američke pite” bavi

Bila se*sualna fantazija milionima: Šokiraćete se kada budete videli čime se Nadia iz “Američke pite” bavi
Svi se sigurno sećate fatalne Slovakinje Nadie iz “Američke pite”, koja je zavodila Džima i bila seksualna fantazija miliona pubertetlija širom sveta. Svoju nekadašnju strast je pretvorila u još jednu karijeru.

Glumica Šenon Elizabet je posle pojavljivanja u “Američkoj piti” i “Mrak filmu” odigrala nekoliko manjih uloga, međutim njena ljubav je, nećete verovati – igranje poker. I toliko je dobra u tome da se pre nekoliko godina plasirala u polufinale pokeraškog tamičenja “National Heads-up Poker Championship” koji se prikazivao na NBC-u.

– Poker je moja najveća strast i moja druga karijera – rekla je Šenon jednom prilikom, a osim kao pokerašica, danas je poznata kao aktivista za prava životinja i promoviše veganstvo i zdrav život. Na početku karijere se bavila i modelingom.

Uprkos svemu, prva asocijacija muškog dela publike kada se pomene ime 43-godišnje glumice uvek će biti čuvena scena iz “Američke pite”. Pa da se podsetimo Šenon u akciji:

(Srbija Danas)

Advertisement

Leave a Reply