Home / Vijesti i Svijet / Cmok, cmok: Neverovatnih 50 sati je automobil obasipala poljupcima, a kada vidite zbog čega i Vi biste isto uradili

Cmok, cmok: Neverovatnih 50 sati je automobil obasipala poljupcima, a kada vidite zbog čega i Vi biste isto uradili
Dilejni Džajasurija, tridesetogodišnja žena iz Teksasa, pobedila je na takmičenju koje je organizovala poznata kompanija automobila.

Takmičenje je počelo u ponedeljak ujutru, a na njemu je učestvovalo dvadesetoro ljudi koji su prislonili svoje usne na nove automobile.

Pravila su vrlo jednostavna: pobednik je onaj ko nakon 50 sati i dalje bude ljubio automobil. U slučaju da više takmičara dogura do 50. sata, pobednik se bira izvlačenjem. Takmičari su svakih sat vremena dobijali pauzu od deset minuta da odu u ve-ce ili popiju vode.

Do ponedeljka uveče, pet takmičara je već bilo odustalo, pošto nisu kontinuirano ljubili auto. U utorak se broj učesnika smanjio na 11.

Takmičarke su se žalile da dobijaju plihove po usnama i da su im nosevi crveni, ali jedna je bila najupornija, pa je ništa nije sprečilo. Neki su čačkali mobilne telefone, neki su slušali muziku, a neki su se naslonili na auto i zatvorili oči.

U 9 ujutru u sredu isteklo je 50 sati i ostalo je sedam takmičara.

Prema pravilima, pobednik se birao izvlačenjem. Dilejni je bila srećnica koja je osvojila novi automobil te marke, a ostali su dobili ulaznice za koncert kao utešnu nagradu. Slična takmičenja održavaju se i u Kini, još od 2007. godine.

Pogledajte video:

(Kurir)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 7 =