Home / Arhiva / DJEVOJKE OSMISLILE ODLIČAN BIZNIS: Za samo 12 dolara pružaju nezaboravnu uslugu

DJEVOJKE OSMISLILE ODLIČAN BIZNIS: Za samo 12 dolara pružaju nezaboravnu uslugu
Biste li voljeli da vas usred gradske gužve do željene lokacije na skuteru ‘odbaci’ zgodna žena?

Jedna taxi kompanija u kambodžanskom glavnom gradu Phnom Pehnu nudi upravo takvu vrstu vožnje. No, posljednjih dana svoje su usluge bili primorani ‘opravdavati’, i to sve zbog reklame u kojoj ‘prekrasne mlade žene nude uživanje u vožnji’. Zbog ovog, nekome dvosmislenog oglasa, zaposlenice na čelu s 25-godišnjom Cheom Renou javnosti pokušavaju objasniti da nisu prostitutke, jer je mnogima upravo to prvo palo na pamet.

Tvrtka ponosno izjavljuje kako su ‘jedina kompanija s taxi skuterima koja zapošljava mlade i lijepe žene i time nude unikatnu uslugu.’

‘Moto Girl Tour’ nudi razne pakete usluga, od kojih izdvajaju cjelodnevno razgledavanje grada na skuteru, noćnu, ali i avanturističku vožnju. Nije navedeno što potonja uključuje, ali cijene svih navedenih usluga kreću se od 12 dolara naviše – doznaje Daily Mail.

moto3
Foto: Facebook

Zaposlenice su s medijima podijelile kako ih često zamjenjuju za prostitutke, no one imaju samo iskrene poslovne namjere.

– Ponekad, kad nas vide u društvu muškaraca, ljudi budu uvjereni da smo s njima zbog pružanja seksualnih usluga – požalila se 23-godišnja vozačica Raksmey Chea.

Imaju i problema s muškim kolegama, koji im često dobacuju neugodne riječi i lažno ih optužuju, prepričala je novinarima BBC-a mlada osnivačica tvrtke.

Ipak, djevojke ne posustaju u svom poslu. Odjevene u crvene majice sa sloganom od kojeg ne odustaju, a koji glasi ‘Uživajte u vožnji’, vozačice i dalje na isti način oglašavaju svoje usluge u medijima i jasno navode neka od pravila kojih se klijenti moraju pridržavati. Tako je, primjerice, muškim klijentima zabranjeno da se pridržavaju za njih tijekom vožnje, a noćne vožnje odrađuju u malim skupinama.

moto2
Foto: Facebook

Potpuno nevine u svojim namjerama, djevojke napominju kako u poslu spajaju ugodno i korisno.

– Dobro zarađujemo, od turista učimo engleski jezik, a mi njih učimo našoj kulturi i u tome uživamo. Smatrajte ovo novim i sasvim legalnim poslom u Kambodži – zaključila je ambiciozna osnivačica tvrtke.

(jutarnji.hr)

Advertisement

Leave a Reply