Klikom na sliku pristupite sajtu.

Folk pevač se priseća mladosti: Kakve je sve org*je pravio sa kolegama – Infobiber.com
Home / Showbizz / Folk pevač se priseća mladosti: Kakve je sve org*je pravio sa kolegama

Folk pevač se priseća mladosti: Kakve je sve org*je pravio sa kolegama
Folk pevač Bora Drljača prisetio se dana kada je bio mlad i otkrio šta je sve radio sa kolegama. Prema njegovim rečima, on je jednom prilikom, zajedno sa Lepom Lukić, dok su bili na turneji, špijunirao kolegu koji je imao seks sa nekom devojkom, piše “Alo”.

– Mi se dogovorimo da ostavi taj naš kolega otškrinuta vrata od sobe u hotelu, a Lepa i ja gledam, navijamo i vičemo: “To, majstore, udri” – prisetio se Drljača, a potom je ispričao i anegdotu sa Gordanom Gocom Lazarević i njim u glavnim ulogama.

bora_drljaca_t
Foto: Youtube Printscreen/dmsattv

– Goca Lazarević i ja imali smo zakazan nastup, ali smo stigli veče pre u hotel, tu smo večerali i odmarali se. U jednom trenutku, ja joj predložim seks da se malo poigramo, ali ona me je na finjaka otkačila i rekla mi: “Treba tebi, Boro, mlađa, a i meni treba mlađi” – ispričao je Bora u emisiji “Press pretres”, koja će se emitovati u četvrtak na TV Grand.

Ovo, inače, nije prvi put da se Bora priseća detalja iz prošlosti, a to je ne tako davno dovelo i do pravog malog skandala na estradi, kada se hvalio da je spavao sa mnogim koleginicama. Tada je to, navodno, zasmetalo Milutinu Mrkonjiću, koji ga je pitao da li je spavao i sa Anom Bekutom.

lepa_1
Foto: Srbija Danas

– Sedeli smo u restoranu na proslavi, a sa nama je bio i Era Ojdanić, koji se hvalio koje je sve pevačice kres**o. On se po običaju hvalisao i nabrajao. Ne mogu da otkrivam imena koja je pominjao jer to nije džentlmenski. Mrkonjić je onda mene pitao: “Boro, nisi valjda i Anu kres**o?” – prepričao je Bora, a Ana se tada naljutila na njega.

– Lepe, pametne i uspešne žene uvek su imale problem, ali ne zbog lepote, nego zbog primitivizma. Ta matora budala nikada se nije srela sa Milutinom, a kamoli da ga je Milutin nešto pitao. Sve je izmislio da bi sebi digao cenu. Nema ga ni na mapi, osim kad krene tako da izimišlja. Na ovim prostorima sve je više primitivaca koji vređaju žene. Ponižavajuće mi je da ovo više komentarišem – odgovorila je tada Bekuta kolegi.

ana-bekuta2-foto-srbijadanas-39
Foto: Srbija Danas

Bora je već bio u situaciji da se kolege naljute jer nešto ispriča u javnosti, a kako će Lepa Lukić reagovati kada čuje šta je pevač ispričao, ostaje da vidimo.

(srbijadanas.com)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =