Klikom na sliku pristupite sajtu.

HOROSKOP: ovo je znak sreće, veselja i egzotike – Infobiber.com
Home / Zabava / HOROSKOP: ovo je znak sreće, veselja i egzotike

HOROSKOP: ovo je znak sreće, veselja i egzotike
U pitanju je Strijelac. Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće.

Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božija ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božija.

Strijelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, muziku, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ iz toga sve izvlači. To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih.

Strijelac je otmjen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem. Strijelac je sveštenik, astrolog, prorok.
Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da biste bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strijelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično.

Neko ko je po prirodi hedonista nema veće kazne biti bez užitaka i novca.

Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare. Tipične zvijezde ovog doba su muzičke legende poput Francka Sinatre ili Tine Turner koji su pravi predstavnici svog znaka ali i uspjeha koji su postigli, koji traje.

Advertisement

Leave a Reply