Klikom na sliku pristupite sajtu.

JELENA I DIVNA SU 90-TIH ŽIVJELE OD PLATE OD 2 MARKE: A onda im je ova pjevačica POSUDILA PARE, Karleuša joj je i danas zahvalna – Infobiber.com
Home / Zabava / JELENA I DIVNA SU 90-TIH ŽIVJELE OD PLATE OD 2 MARKE: A onda im je ova pjevačica POSUDILA PARE, Karleuša joj je i danas zahvalna

JELENA I DIVNA SU 90-TIH ŽIVJELE OD PLATE OD 2 MARKE: A onda im je ova pjevačica POSUDILA PARE, Karleuša joj je i danas zahvalna
Jelena ovaj gest koleginice nikad neće zaboraviti

Balkanska pop zvezda Jelena Karleuša muzičku karijeru započela je 1995. godine kada je izdala prvi album “Ogledalce”.

Već sa prvim koracima na javnoj sceni Jelena je napravila pravi bum i velikom brzinom je postala zvijezda, a njene pjesme su pravi hitovi.

Jelena je danas jedna od srpskih najpopularnijih pjevačica, o kojoj pišu i svjetski mediji, a ovakav uspjeh ne bi postigla da joj se u ključnom trenutku nije našla niko drugi do folk zvijezda Dragana Mirković.

Zahvaljujući Draganinoj novčanoj pomoći Jelena je uspela da snimi prvi album, a o tome je pričala prošle godine u emisiji “Zvezde Granda”.

dragana-mirkovic-1

“Ja sam bila veliki talenat. Moja majka je neko ko je želeo da mi ispuni snove i stane iza mene, nikada mi nije lomila krila, uvek je bila moja najveća podrška. Volela bih da svi roditelji budu podrška svojoj deci”, rekla je Karleuša, a Popović je imao potpitanje:

“Da nije bilo tvoje majke, da li bi snimila taj album?”.

“Ne bih tada sigurno. Ja sam veliki borac u životu i izborila bih se. Lav sam i u životu i u horoskopu. Mnogo bi mi teže bilo. Ali sjećam se da je moja majka, kada je trebalo da snimim prvi album, bila honorarni voditelj na radiju i plata joj je bila dvije marke. A album koji su mi radili Braja i Zoran Tutunović tada je koštao 25.000 maraka i moja majka je pozajmila te pare od Dragane Mirković 1995-e”, rekla je Karleuša i dobila aplauz.

Izvor: Objektiv

Advertisement

Leave a Reply