Klikom na sliku pristupite sajtu.

KĆERKA ANA JUTROS OTIŠLA PO OBDUKCIJSKI NALAZ: Sada je zvanično, EVO OD ČEGA JE DŽEJ PREMINUO! – Infobiber.com
Home / Vijesti i Svijet / KĆERKA ANA JUTROS OTIŠLA PO OBDUKCIJSKI NALAZ: Sada je zvanično, EVO OD ČEGA JE DŽEJ PREMINUO!

KĆERKA ANA JUTROS OTIŠLA PO OBDUKCIJSKI NALAZ: Sada je zvanično, EVO OD ČEGA JE DŽEJ PREMINUO!
Legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu, izdalo je srce, pokazali su rezultati obdukcije.

Starijoj kćerki Džeja Ramadanovskog, Ani Ramadanovski, jutros je u Institutu za sudsku medicinu saopšten rezultat obdukcije tijela, a zvanične nalaze dobiće tek za dva do tri mjeseca zbog cejlokupne situacije sa korona virusom.

dzejj-830x0

– Ana je jutros sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna – ispričao je izvor.

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

– Tačno je. Nalaze obdukcije porodica će dobiti za dva, tri mjeseca. Džejevoj ćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći – rekla je Andrijana.

397826-58572-dzej012-f

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po muslimanskim običajima.

(Blic.rs)

Advertisement

Leave a Reply