Klikom na sliku pristupite sajtu.

LEJLA ZVIZDIĆ PRVI PUT NAKON HIRUSKE OPERACIJE POSLIJE KOJE JOJ JE LICE “UNAKAŽENO” – Infobiber.com
Home / Arhiva / LEJLA ZVIZDIĆ PRVI PUT NAKON HIRUSKE OPERACIJE POSLIJE KOJE JOJ JE LICE “UNAKAŽENO”

LEJLA ZVIZDIĆ PRVI PUT NAKON HIRUSKE OPERACIJE POSLIJE KOJE JOJ JE LICE “UNAKAŽENO”
Slučaj koji je sredinom ove godine odjeknuo u bh.javnosti i regiji, a o njemu su pisali i svjetski mediji poput britanskog Daily Maila, jeste tužba dugogodišnje TV novinarke, urednice i voditeljice Lejle Zvizdić protiv Poliklinike Karabeg zbog posljedica koje je imala nakon estetskog zahvata.

Sve to je Zvizdićeva podijelila sa javnosti, ispoviješću za magazin “Azra” u četvrtom mjesecu ove godine, nakon što je podnijela tužbu protiv Poliklinike.

Lejla_Zvizdic-3

Lejla_Zvizdic-4

Doaznajemo iz dobro obaviještenih izvora, da je Zvizdić, osim tužbe, podnijela i krivičnu prijavu Tužilaštvu Kantona Sarajevo (KS) protiv Poliklinike Karabeg, Reufa Karabega, Amele Karabeg, Danijele Crnogorac i ostalih uposlenika ove poliklinike zbog, kako je navedeno u prijavi, postojanja osnovane sumnje da je neko od navedenih lica počinio krivično djelo krivotvorenje isprave iz člana 373 Krivičnog zakona FBiH.

Navodno je Zvizdić, potpisala tipsku preoperacionu saglasnost, koja je potom navodno naknadno rukom dopisana neistinitim sadržajem. Da li je to istina, treba utvrditi sud.

Tražili smo potvrdu ove informacije od Lejle Zvizdić kao i komentar na dosadašnji tok tužbe pred Općinskom sudom u Sarajevu:

“Da, tačno je da sam podnijela krivičnu prijavu Tužilaštvu, odnosno moj pravni tim Marić&co. Više informacija Vam ne mogu dati. Ovim se sada treba baviti Tužilaštvo…. Ne mogu Vam komentirati ni tok parničnog postupka pred Općinskom sudom zbog odluke suda da se moj slučaj zatvori za javnost”, rekla nam je Zvizdić.

Nije nam poznato zašto je “slučaj Zvizdić- Karabeg” zatvoren za javnost. Navodno, Lejla Zvizdić nije jedina koja je tužila te još ima onih koji su ili koji namjeravaju uraditi isto.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

 

Piše: doznajemo.com

Advertisement

Leave a Reply