Klikom na sliku pristupite sajtu.

Napustio je Holivud na vrhuncu svoje karijere: Američki stand up komičar tvrdi da su iluminati ubili Majkla Džeksona – Infobiber.com
Home / Arhiva / Napustio je Holivud na vrhuncu svoje karijere: Američki stand up komičar tvrdi da su iluminati ubili Majkla Džeksona

Napustio je Holivud na vrhuncu svoje karijere: Američki stand up komičar tvrdi da su iluminati ubili Majkla Džeksona
Dave Chapelle , američki glumac i komičar – jedan od najpoznatijih i najpriznatijih , pre nekoliko godina zauvek je napustio Holivud . Bio je na vrhuncu karijere , krenuo je sa trećom sezonom izuzetno popularnog šoua “ Dave Chapelle ‘s show “ , za koji su mu ponudili enormnih 50.000.000 $ . Ostavio je sve i “ pobegao “ u Afriku . Bilo je to 2005. godine .

Od tada , Dave Chapelle je u nekoliko intervjua objasnio svoj beg iz Holivuda , i otkrio ono što mnogi misle – uvrnuto je to mesto koje kontrolišu iluminati .
Chapell intervjui otkrili su još nešto – pozadinu slave i novca , svu pokvarenost i izvrnutost tog “ sveta glamura “ .

Otac mu je jednom rekao : Odredi si cenu na početku . Kad ti ponude više no što vrediš i zaslužuješ , beži . Poslušao je oca , kazao je .
Ovaj komičar , vešto je , ne izgovarajući onu reč koja kod svih u medijima izaziva jezu – iluminati , razotkrio kako vladaju Holivudom .

Proglašavali su ga narkomanom , ludim i time želeli da unište njegov ugled u javnosti … Kako je to komentarisao ? Nisu ljudi ludi , možda je njihovo okruženje malo bolesno .

Ista je bez prijatelja , nije video oca na samrti zbog obaveza … Terali su ga da glumi ženske uloge , kad je bio neposlušan ucenjivali su ga . Zahtevali su od njega da glumicu – crnkinju , zameni belkinjom , odbio je , a oni su ga po medijima ‘ razvalili ‘ – “ Chapelle igra na rasističku kartu “ , vrištali su naslovi .

Tako Holivud radi , objasnio je , ako ne slušaš , uništiće te .

To je mesto “ najveća iluzija ikada stvorena “ , kazao je . “ Smrt moga oca razbila je čaroliju kojom su me začarali “ , objasnio je komičar koji danas živi mirnim životom , na farmi koju naziva “ je * eš Holiivood farma “ . Povremeno nastupa na malim , nerazvikanim mestima , ili pak iznenadi publiku spontanim nastupom na ulici …

(Web-tribune.com)

Advertisement

Leave a Reply