Home / Showbizz / Ne krasi šarmantnost i privlačnost, već neka sasvim druga aura: Deset najružnijih zvezda šou biznisa

Ne krasi šarmantnost i privlačnost, već neka sasvim druga aura: Deset najružnijih zvezda šou biznisa
U svetu šou biznisa, nije potrebno samo posedovati prirodnu lepotu i harizmu da biste bili uspešni. Pogledajte listu poznatih ličnosti Holivuda koje svi dobro znamo, a koje ne krasi šarmantnost i privlačnost, već neka sasvim druga aura.

1. Sara Džesika Parker

sara-dzesika-parker-0

Očigledno je da ona ima talenat, ali je često upoređuju sa konjima i govore kako bi najbolje bilo da radi na radiju. Nekima i dalje nije jasno kako je ona pisala svoj blog kao Keri Bredšo.

2. Lejdi Gaga

lejdi-gaga-1

Ona je često prva među prvima na listama, ali to verovatno ima više veze sa njenom muzikom nego sa izgledom. Ovde se ne radi o muzici uopšte. Po svemu sudeći njoj ovo ne smeta kako bi se i dalje bavila svojim poslom.

3. Ejmi Vajnhaus

ejmi-vajnhaus-2

Ona je bila definitivno jedna od najtalentovanijih pevačica ikada, i odličan tekstopisac, ali nije bila preterano lepa. Njena bolest zavisnosti je uzela danak i pravi je primer toga kako nedozvoljene supstance utiču na lepotu. Naravno, moramo joj odati priznanje, iako ona nije više sa nama, učinila je veliki pomak u na muzičkom planu.

4. Nikolas Kejdž

nikolas-kejdz-3

Ne samo da glumi u lošim filmovima, već zbog njega i Majk Bej čini savršenim. Neverovatno je to da on i dalje dobija 6 glavnih uloga godišnje.

5. Lindzi Lohan

lindzi-lohan-4

Ona može biti u stanju da stavi tonu šminke i pretvarati se da je izuzetna, ali je ona ipak u stvari jedna ružna osoba. Ružna je i iznutra i spolja, njena bolest zavisnosti učinila je da se njeni zubi raspadaju, koža oštetila, a moramo priznati da i izgleda nekako prljavo. Ona sada pokušava da se sredi uz pomoć mnogih operacija, ali nam se čini da joj nekako ne ide.

6. Merilin Menson

merilin-menson-5

Ozbiljno, šta se dogodilo sa ovim čovekom? Merilin Menson je nakaza i ništa više, i to je sam odabrao da bude. I ne samo da je ružan, već nas i plaši!

7. Majkl Džekson

majkl-dzekson-6

Naravno da je kralj popa na ovoj listi, prosto ne znamo odakle bismo počeli…Majkl Džekson započeo je karijeru kao prelepi dečak, a onda je sve krenulo nizbrdo. Imao je nebrojeno mnogo operacija kako bi promenio izgled, čak i boju kože. Na kraju je nas je čak i plašio.

8. Džojslin Vajldstajn

dzojslin-vajldstajn-7

Bogatašica iz švajcarskog visokog društva, Džojslin Vajldstajn, u stvari je i postala poznate zbog svoje ružnoće. Njen ekstremni izgled naveo je novinare da je nazovu “Vajldstajnova nevesta” kao referencu na “Frankenštajnovu nevestu”.

9. Donatela Versaće

donatela-versace-8

Donatela je svoje lice ruinirala brojnim plastičnim operacijama i sada mnogi ljudi beže na suprotnu stranu kada je vide da se približava. Osim ako im nije od nekakve koristi, naravno.

10. Rouzi Odonel

rouzi-odonel-9

Rouzi Odonel je poprilično nasilna, ali ona nije na našoj listi zbog svog temperamenta. Ona je samo ružna, kratko i jasno.

Image source: orzzzz.com
fokuzz.com

Advertisement

Leave a Reply