Home / Zabava / Nećete verovati koliko je jednostavno: Uz pomoć ove male laži odvući ćete bilo koju devojku u krevet

Nećete verovati koliko je jednostavno: Uz pomoć ove male laži odvući ćete bilo koju devojku u krevet
Čak i kada ste u vezi sa nekim godinama, razgovor o seksu može da bude veoma neprijatna situacija, jer izlažete ranjivi deo sebe, pa tako mnogi parovi ne znaju šta bi njihov partner zaista želeo u krevetu.

Međutim, Kristen Mark, istraživač koji se bavi temom seksa na Univerzitetu u Kentakiju, ima sjajnu ideju kako da svojoj lepšoj polovini iznesete svoju najprljaviju seksi ideju i da saznate šta je njoj podsvesno na pameti.

Na primer, recite joj kako ste sinoć imali najluđi san i da ste sanjali kako ste vas dvoje pokušali neku novu stvar u seksu (ovde treba da dodate bilo šta što potajno želite da isprobate).


Foto: Profimedia

Kada joj izložite ideju, sačekajte njenu reakciju. Ako bude zaprepašćena i prestravljena idejom o trojci, analnom seksu ili vezivanju, onda možete samo da se nasmijete i da sačekate bolji trenutak da iskreno porazgovarate sa njom o tome.

Ali ako vam kaže: “Dobro, zašto ne bismo probali?”, onda vam je jasno da ste dobili džekpot.

Kada budete porazgovarali o istraživanju novih vidova seksa, vaša devojka će se takođe otvoriti i priznati šta bi ona zapravo želela da probate. Jeste da se radi o maloj laži, ali sve je to za dobrobit vaše veze.

Kristen Mark otkriva da su parovi koji razgovaraju o seksu zadovoljniji svojim seksualnim životima, pa pošto ste dobili ono što ste želeli, porazgovarajte sa devojkom iskreno i otvoreno o svojim željama.

(Srbija Danas)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 6 =