Klikom na sliku pristupite sajtu.

NEVJEROVATNO: U Njemačkoj odobren brak s djetetom! – Infobiber.com
Home / Vijesti i Svijet / NEVJEROVATNO: U Njemačkoj odobren brak s djetetom!

NEVJEROVATNO: U Njemačkoj odobren brak s djetetom!
Otvoren put pedofiliji!

Koliko smo često u medijima znali pročitati da smo islamofobi jer eto ne volimo islam iako islam znači mir.  Mi hejteri, lažljivci, rasisti, optuženi za mržnju i sve ostalo. Mi koji želimo podijeliti društvo. A sada, korak po korak, rasplamsava se ona prava istinita europska zvijer na koju su mnogi godinama upozoravali. Daleko je ovo što se sada stvara od uglađenog zapadnog društva a bliže uništenju čitave europske civilizacije!

Naime, u Njemačkoj, donedavno vrlo uređenoj zemlji otvora se put ozakonjenoj pedofiliji. Spornu presudu donio je viši zemaljski sud u katoličkoj Bavarskoj u mjestu Bamberg. Za tu odluku suda bilo je dovoljno da se sudu podnese izvadak da su dotični registrirani kao građani Njemačke i potvrda o braku sklopljena kod šerijatskog suda.

Na temelju tih potvrda njemački sud, resor za mlade, nema više pravo nadzora nad dotičnomm 11- godišnjom curicom koja je  prema šerijatkom običaju udana za 44- godišnjaka.
Tom presudom pala su u vodu sva civilizacijska, europska, pravna dostignuća koja su mukotrpno izborena tijekom desetljeća.

Otvoren je put ozakonjenoj pedofiliji i to sve u ime tolerancije. Šerijatski zakon je pojam za islamsko pravo i sadrži sve zakone koji su relevantni u islamskoj zajednici.
Drugi slučaj koji je uskomešao njemačko pravosuđe je slučaj sirijske 15-godišnje djevojčice i njenog 21 -godišnjeg supruga, koji su još k tome bratić i sestrična. Oboje su pobjegli iz Sirije i žive zajedno ali, sud ne priznaje taj brak, jer maloljetnica po Zakonu o mladima ne može samostalno upravljati svojim životom i nije svjesna posljedica svojih odluka.

Suprug se žalio sudu, ali sud je presudio u korist Ureda za mlade jer po važećem njemačkom zakonu o maloljetnicima, zakon štiti maloljetne a ne brak. Pobornici šerijatkog zakona prosvjeduju protiv ove presude a vrši se i pritisak na Sud, u ime tolerancije!
Naime, po  šerijatskom zakonu dozvoljeno je poligamija, pedofilija, a  ako njemački sudovi pored svojih zakona priznaju i šerijatske zakone otvara se Pandorina kutija, tj. bezakonje. Tako bi uskoro mogli terorirati kamenovanje, sakaćenje udova, odsijecanje glave, bičevanja. itd.  U ime tolerancije nitko ne smije biti diskriminiran, pa ni europski pedofili ako požele dijete za ženu ili bigamisti – uskoro će svi oni napraviti pritisak na pravosuđe poduprti raznim udrugama i političkim lobijima. Quo vadis, Europo?

avaz.ba

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 4 =