Klikom na sliku pristupite sajtu.

OTKRIVENI DETALJI POROĐAJA KEJT MIDLTON: Uprkos zavetu, doktori KONAČNO! – Infobiber.com
Home / Arhiva / OTKRIVENI DETALJI POROĐAJA KEJT MIDLTON: Uprkos zavetu, doktori KONAČNO!

OTKRIVENI DETALJI POROĐAJA KEJT MIDLTON: Uprkos zavetu, doktori KONAČNO!
Tim od 23 člana činili su dva akušera, tri babice, tri anesteziologa, četiri hirurga, dve medicinske sestre osposobljene za negu beba i nekoliko menadžera

Porođaj je velika stvar za svaku ženu, a kada je u pitanju rođenje princa, onda je to ogromna stvar za celo kraljevstvo.

Tim od 23 medicinska radnika bio je dostupan kraljevskoj porodici tokom 24 sata, sedam dana u nedelji, tokom tri meseca pre nego što se rodio princ Džordž 2013. godine, ali i 2015. godine kada je na svet dolazila princeza Šarlot.

– Bio sam zamena za doktora koji je porodio vojvotkinju od Kembridža, Kejt Midlton. Tokom samog porođaja bili smo u pripravnosti, odmah u drugoj prostoriji. Tri meseca bili smo u pripravnosti. Nikad nismo znali kada će nas pozvati. Morali smo biti dostupni stalno. Ukoliko smo na primer, bili na nekoj zabavi, morali smo kod sebe imati telefon i ključeve i naravno alkohol nismo smeli da konzumiramo tokom ta tri meseca – rekao je profesor Ting Gi Tong.

Tim od 23 člana činili su dva akušera, tri babice, tri anesteziologa, četiri hirurga, dve medicinske sestre osposobljene za negu beba i nekoliko menadžera.

– Nas 20 se redovno sastajalo tokom ta tri meseca kako bismo razradili strategiju za svaku moguću situaciju. Organizovan je veliki tim ljudi kako bi se izbegle opasne situacije, a svi su morali da se zavetuju na ćutnju – navodi profesor.

Prema rečima Ting Gi Tonga, najvažnije je bilo to što je vojvotkinja vitalna, mlada žena.

– To je olakšalo porođaj. Kada se rodi zdravo i srećno dete, naš posao je da ga predamo zdravoj i srećnoj majci i naravno, to se dogodilo.

Advertisement

Leave a Reply