Klikom na sliku pristupite sajtu.

Poput moderne bajke: Viktorija Bekam otkrila šta je potrebno za idealan brak – Infobiber.com
Home / Showbizz / Poput moderne bajke: Viktorija Bekam otkrila šta je potrebno za idealan brak

Poput moderne bajke: Viktorija Bekam otkrila šta je potrebno za idealan brak
Iako se nama njihova priča čini poput moderne bajke, Vitorija Bekam priznaje kako je u dobar brak potrebno uložiti mnogo napornog rada.

“Dejvid je sjajan. Tokom nedelje mode, kada budem radila, deca će biti u Njuorku a on je već isplanirao kako će ih voditi u muzeje a zatim i na večeru u subotu uveče, što znači da je veoma dobar u tim stvarima – baš kao i ja,” ispričala je Viktorija.

“Podršku u braku možete pružiti tako što ćete reći, ‘Znaš što, ja ću to da uradim.’ To je suština dobrog partnerstva.”

Ovi slavni supružnici zajedno brinu o svoje četvoro dece.


Foto: Profimedia

“Dejvid i ja poštujemo činjenicu da smo oboje mnogo, mnogo zauzeti, oboje vodimo ozbiljne biznise, ali znamo da odložimo mobilne telefone i nekada jednostavno da razgovaramo,” otkrila je.

“Kada je Dejvid nedavno gostovao na “Desert Island Discs” na Radiju 4, bilo je sjajno što smo seli kao porodica i slušali.”

“Da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodiće ti se u loži igrača Manchester Uniteda – iako ćeš morati malo da se napiješ, pa su precizni detalji pomalo u magli,” otkrila je kreatorka u pismu o samoj sebi koje je pisala 2016. godine.
Četrdesetdvogodišnja modna dizajnerka očigledno zna što govori, jer su ona i slavni fudbaler i model u vezi gotovo dvadeset lepih godina. Iako je za to bilo potrebno mnogo truda i rada, Viktorija priznaje da je iskra između njih postojala od prvog trenutka kada su se upoznali.


Foto: Profimedia

(Kurir)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =