Klikom na sliku pristupite sajtu.

PREŽIVJELA JE SILOVANJE, UBODE NOŽEM I KISELINU BAČENU U LICE: NJena poruka će vas dirnuti! – Infobiber.com
Home / Arhiva / PREŽIVJELA JE SILOVANJE, UBODE NOŽEM I KISELINU BAČENU U LICE: NJena poruka će vas dirnuti!

PREŽIVJELA JE SILOVANJE, UBODE NOŽEM I KISELINU BAČENU U LICE: NJena poruka će vas dirnuti!
12743754_806253986145353_6952357887721586367_n-1-640x336

Katie Piper je pretrpjela užasne opekotine kada je 2008. godine u Redingu u Velikoj Britaniji bila žrtva napada kiselinom. Ova hrabra mlada žena ima 31 godinu i snagu koja joj je pomogla da ponovo izgradi svoj život.

Piperova je imala samo 24 godine kada je proglašena za misicu Vinčestera i manekenska karijera je počela, ali tada je ušla u kratku vezu sa izvjesnim Denijem Linčem koji je silovao, pretukao i izbo joj ruke. Ona je tek nekoliko sati kasnije skupila hrabrost da ode u bolnicu, ali se i dalje plašila da ga prijavi. Dva dana kasnije, Linč je ubijedio da dođe do internet kafea kako bi pročitala e-mail koji joj je poslao. Ispred njenog stana sačekao je muškarac pod kapuljačom. Ona je mislila da će taj čovjek po imenu Stiven Silvestre da joj traži novac, a on joj je bacio kiselinu u lice.

“Kada je kiselina pogodila moju tako glatku kožu i počela da mu curi niz lice, što me umalo oslijepjelo, skoro da je uspjeo da u meni ubije staru Katie. Skoro. Nakon svega bila sam užasnuta da vidim svoj odraz, nisam prepoznavala sopstveno lice. Bila sam sigurna da nikome više neću biti privlačna, niti intimna sa bilo kim“, rekla je Piperova za “Daily Mail”.

Danas, ona je majka. Ima kćerkicu Bel i vjerena je. Uz to, radi kao voditeljica na televiziji u emisiji “Bodyshockers” koja se bavi pričama o ljudima sa medicinskim problemima i velikim deformacijama na tijelu.

“Kada se pogledam u ogledalo, ožiljci me više ne uznemiravaju. Samo su podsjetnik da sam jača osoba od one koja je htjela da me povrijedi. Svi mi imamo ožiljke, neki su na koži, a neki na duši. Zapamtite – oni koji opstaju nose ožiljke. Sljedeći put kada se pogledate u ogledalo podsjetite sebe – ponosan sam što sam živ”.

Katie je u ponedjeljak na svom Instagram profilu objavila: Čak i u najmračnijim trenucima znajte da stvari mogu da krenu na bolje. Svi koji imate osjećaj da ste zaglavljeni na mračnom mjestu – ne gubite vjeru“, poručila je Katie.

Advertisement

Leave a Reply