Home / Arhiva / Prostitutka u velikim bolovima došla u bolnicu, lekari joj ispod kože našli…

Prostitutka u velikim bolovima došla u bolnicu, lekari joj ispod kože našli…
Prostitutka u bolovima došla u bolnicu, lekari joj ispod kože našli…

Ono što se dogodilo u jednoj američkoj bolnici, prevazilazi maštu čak i najnadarenijih scenarista naučne fantastike.

Žena je lekaru pokazala mali rez na svom telu koji je, kako se ispostavilo nakon urađenog pregleda, nastao usled ugrađivanja malog metalnog predmeta u ženin desni bok.

Kada su ga izvadili i uočili da se radi o sredstvu za praćenje, u ordinaciji je odjednom zavladala tišina… niko nije mogao da poveruje. Neko je očigledno želeo da uspostavi potpunu kontrolu nad njom.

Žena je bila u svojim dvadesetim godinama i ispostavilo se da ju je njen dečko prisilio na prostituciju i da zaista ima potpunu kontrolu nad njom, jer joj je ispod kože ubacio RFID čip.

Radi se o tehnologiji primopredajnika, koja se koristi za identifikaciju i praćenje predmeta i živih bića, putem radio talasa. Tako se na primer, RFID čipovi koriste u slučaju kućnih ljubimaca.

– Neko ju je čipovao kao da je pas ili mačka – rekao je iznervirani doktor, koji je želeo da ostane anoniman, piše Likemag.

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj. Prisiljavanje na prostituciju poprima mnoge oblike, bilo u pornografskoj industriji ili u privatnim domaćinstvima. Prema studiji Univerziteta u Čikagu, čak 88 odsto seksualno eksploatisanih osoba pre ili kasnije potraži pomoć upravo u nekoj od bolnica.

doznati.com


Leave a Reply