Klikom na sliku pristupite sajtu.

Recept za savršen brak: Evo kako da se opet zaljubite u svog muža – Infobiber.com
Home / Zabava / Recept za savršen brak: Evo kako da se opet zaljubite u svog muža

Recept za savršen brak: Evo kako da se opet zaljubite u svog muža
Nema savršenog braka ili dugogodišnje veze. Svaki brak pre ili kasnije zapadne u određene probleme, a osobe koje godinama dele svoje živote nađu se pred odlukom, treba li da ostanu zajedno ili svako treba krenuti svojim putem.

Prtljag prošlosti i sadašnjosti za neke je prevelika, a osećaj ljubavi ne može nadvladati osećaj razočarenja i usamljenosti.

Ali sve ono što ste nekad delili sa partnerom može se ponovno vratiti, ali put nije lagan, baš suprotno, ipak nagrada je nemjerljiva. Biće potrebno mnogo opraštanja i žrtve s obe strane. Evo odakle početi…

1. Ispričajte se

Ponekad je potrebno pokazati svoju poniznost i ranjivu stranu, jer na taj način ćete pokazati koliko vam je stalo. Isto važi i obrnuto. Ispričajte se što ste zanemarili jedan drugog, što ste se uzimali zdravo za gotovo, što ste zanemarivali međusobne potrebe i osećanja. Ispričajte se za sve za što je potrebno.


Foto: Profimedia

2. Odaberite partnera umesto posla

Dosad su vam posao i karijera bili na prvom mestu. Vreme je da se karte okrenu. Posvetite vreme jedno drugom, prisetite se stvari koje ste pre radili zajedno, što vas je uveseljavalo. Smejte se ponovno zajedno, provodite više vremena zajedno. Naučite ponovno biti jedno drugom prijatelji i ljubavnici.

3. Prestanite da ga poredite sa drugim muškarcima

On želi da njemu posvetite pažnju i volite ga takvog kakav je.

4. Verujte mu da vas voli

Ako želi da vaša veza i brak jednako uspeju kao što i vi želite i ulaže trud, tada vas sigurno i voli. Možda on to i govori, ali mu vi ne verujete, jer vas je prethodno razočarao. Ako želite da brak uspe, počinite da mu verujete, malo po malo.

5. On mora biti na prvom mestu, a ne deca

Ako je brak srećan, i deca će biti srećna i obrnuto. Ma koliko se ponekad činilo suludo da deca budu manje važna od vašeg partnera, to se mnogima obilo u glavu, jer na kraju sve što je ostalo u braku jesu zajednička deca.

(Kurir)

Advertisement

Leave a Reply