Klikom na sliku pristupite sajtu.

Saznajte koje poze najviše uzbuđuju koji horoskopski znak! – Infobiber.com
Home / Arhiva / Saznajte koje poze najviše uzbuđuju koji horoskopski znak!

Saznajte koje poze najviše uzbuđuju koji horoskopski znak!
Podjela prema znakovima Zodijaka, zaista može da nas odredi kao ambiciozne, nježne ili borbene osobe.

S obzirom na to da se mnoge karakteristike osoba mogu sagledati kroz njihov znak horoskopa, tako možemo i saznati šta koji znak Zodijaka uzbuđuje i šta im se dopada u seksu. U nastvaku pročitajte šta u krevetu vole horoskopski znakovi.

Ovan

Hrabri i neovisni Ovnovi uvijek su spremni za riskantne poze koje se drugi ne usude iskušati. Njima se preporučuje poza “ples u krilu”. Kako bi došli u tu pozu, muškarac neka sjedne u visoku barsku stolicu. Ako imate onu koja odskače, još bolje! Sjednite na njega i nakon što se udobno namjestite obgrlite nogama njegovu glavu. Osjećate li se i dalje udobno, nagnite se unazad prema podu i pridržavajte uz pod rukama.

Bik

Ovaj znak vrlo je velikodušan, ali skloniji je cilju nego igricama među plahtama. Za njih je idealan dobri stari misionarski položaj.

Blizanci

Maštoviti, puni energije i prljavih misli Blizanci non stop trebaju nešto novo. Za njih je idealna plug poza. Neka žena legne na krevet s kukovima na krevetu, ali nogama potpuno van ruba. Partner neka dođe straga i digne joj noge kao da gura plug. Ženi će biti najudobnije ako se drži na laktovima, kao u izdržaju.

Rak

Iako je riječ o porodičnim tipovima, oni nikako nisu predvidljivi u krevetu. Jednu noć će biti romantični, a drugu neprepoznatljivo grubi. Za njih će biti odlična tzv. poza “cowgirl”, u kojoj je žena gore, a muškarac leži. Nakon što vam dosadi, možete se jednostavno okrenuti od partnera.

Lav

U ljubavi i seksu vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanja, a kako bi zadovoljili sve to, dobro je započeti seks masažom vrućim uljem. Neka žena legne, a nakon masaže muškarac neka uđe u nju s leđa ležeći.

Djevica

Pošto ovaj znak ima tendenciju previše razmišljati, njima se preporučuje poza “stojeći tigar/zmaj u čučnju”. Žena se treba namjestiti u doggy pozu, ali na rubu krevetu. Partner treba stati iza nje i stojeći ući u nju. Oboma će pružiti puno užitka, bez puno razmišljanja.

Advertisement

Leave a Reply