Home / Vijesti i Svijet / Skandalozno: Najljenji čovek na svetu ide u gaćama na posao…

Skandalozno: Najljenji čovek na svetu ide u gaćama na posao…
Teško je poverovati, ali ovaj incident se nije desio u Crnoj Gori, već u Italiji. Alberto Muraglia je ubedljivo najlenji čovek na svetu. Možda je u top deset. A ima i sramotnu sliku da to dokaže.

Alberto

Alberto ima 53 godine i živi u istoj zgradi u kojoj mu je kancelarija. Mislili biste da to što mu je vreme od posla do kuće 10 sekundi prednost. Ne, za njega je to neopisiv napor. Alberto je lenj. Alberto je jedan od onih ljudi koji su lenjost pretvorili u umetnost.

Kako je zbog toga prošao? Kako to obično biva u životu – potpuno fenomenalno. On je do pre dve godine imao čak dva posla. Jedan od njih je bio da prati belgijsku kraljevsku porodicu na luksuznim putovanjima u njihovoj jahti.

Ali onda se potpuno posvetio poslu koji mu je na pljuvometar od kreveta. Policijskom. Ali zamalo. Da bi se postarali da niko od zaposlenih ne kasni vlasti su uveli kucanje karticom. Ali Alberto se nije dao osujetiti.

Kamera je dugo snimala njegove pokušaje da prevari sistem. Tako je zabaleženo kako jednog jutra ne samo što je mrzelo da ode na posao, već ga je mrzelo i da obuče pantalone!

Zato je lepo obuo papuče i u gaćama koje ostavljaju malo toga mašti prošetao da se otkuca – a onda se vratio u krevet!

Njegova žena Adrijana tvrdi da je njen muž savestan radnik koji je, eto tako, da ne kasni odlazio u gaćama da se otkuca pa se vraćao obučen. Samo je, eto, kada zaboravi da se otkuca slao nju da to radi umesto njega.

Inače, oko 75 odsto radnika koji rade u državnim firmama u tom gradu su pod istragom jer ne dolaze na posao, kaže Tajms.

Ipak, oni su amateri. Oni ipak obuku pantalone.

Inače, oko 75 odsto radnika koji rade u državnim firmama u tom gradu su pod istragom jer ne dolaze na posao, kaže Tajms.

Ipak, oni su amateri. Oni ipak obuku pantalone.

 

infobiber

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 4 =