Klikom na sliku pristupite sajtu.

Šokantna ispovest udate žene i majke dvoje dece: Imala sam se*s sa potpunim neznancima u klubu, ali to nije ono najgore – Infobiber.com
Home / Ispovijesti i SMS / Šokantna ispovest udate žene i majke dvoje dece: Imala sam se*s sa potpunim neznancima u klubu, ali to nije ono najgore

Šokantna ispovest udate žene i majke dvoje dece: Imala sam se*s sa potpunim neznancima u klubu, ali to nije ono najgore
Jedna žena od 34 godine, koja je u srećnom braku i majka dvoje dece, obratila se za pomoć kolumnistkinji tabloida The Sun i zatražila njen savet za problem koji ima. Kaje se i strahuje šta će biti ako bude otkrivena.

Njeno pismo vam prenosimo u celosti:

– Potpuno sam izvan sebe otkako sam izašla u klub s prijateljicom i potom se seksala s dečkom kojeg sam slučajno upoznala. I to se nije dogodilo samo jednom. Ja sam udata žena od 34 godine i imam dvoje dece uzrasta 9 i 11 godina. Volim svog muža i zajedno smo 12 godina.

Prošla godina bila je strašna. Osećala sam se suvišnom. Dobila sam novi posao, ali radno vreme je bilo teško uskladiti s porodicom. Moj suprug je radio duge smene i jedva smo se viđali. Počela sam se osećati nevoljeno, kao da sam tu samo da me svi drugi gaze.

Sprijateljila sam se s jednom ženom na poslu, ali bile smo loša kombinacija. Bila je luda i obe smo se ponašale kao budale kada smo izašle. Previše sam pila i flertovala sa svakim muškarcem koji je razgovarao sa mnom. Jedne večeri sam bila u provodu kada me je jako seksepilan dečko zamolio za ples. Bio je mlađi od mene, ali činio se uzbuđen i kupio mi je bocu šampanjca koja mi je pomutila razum. Sve je završilo seksom u zadnjem delu kluba.


Foto: Profimedia

Kasnije sam se osećala loše zbog toga i obećala sam sama sebi da se to neće ponoviti. Ali, glupo sam to ponovila s drugim momcima, i to tri puta. Tada sam došla pameti. Razmišljala sam šta time dobijam, a šta bih mogla izgubiti. Prestala sam da izlazim i pijem. Zaista me je sramota mog ponašanja i strahujem da će suprug sve saznati. Ne mogu podneti ni samu pomisao da izgubim njega ili decu.

Stalno razmišljam o tome kako će mi se karma vratiti jednog dana. Moj muž je promenio posao i sada radi samo danju, tako da imamo više vremena da budemo zajedno. Pružam mu svu pažnju koju mogu, ali kako da naučim živeti s onime što sam napravila?

U odgovoru koji je dobila stajalo je:

– Bili ste pod velikim pritiskom kada ste napravili te greške, ali prestali ste da izlazite i pijete. Zbog toga se možete osećati dobro. Alkohol i luda prijateljica su recept za nevolje, ali svi mi možemo pogrešiti kada smo previše pijani. Važno je učiti iz tih grešaka, a vi znate da ih nećete ponoviti.

Skoncentrišite se svim silama na svoj brak. Objasnite svom suprugu da ste se osećali kao da se raspadate kada ste to učinili i da to ne želite ponoviti. Ponavljajte mu koliko ga volite.

(srbijadanas.com)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 4 =