Klikom na sliku pristupite sajtu.

Sokantna prica jednog profesora – Spavao sam sa studenticom a onda je nastao pakao u mom zivotu – Infobiber.com
Home / Skandal / Sokantna prica jednog profesora – Spavao sam sa studenticom a onda je nastao pakao u mom zivotu

Sokantna prica jednog profesora – Spavao sam sa studenticom a onda je nastao pakao u mom zivotu
Čitava moja akademska karijera i privatni život uništeni su jednim nepromišljenim gestom, trenutkom slabosti. Devet godina sam profesor, a prije toga sam 11 proveo kao asistent na istoj katedri. Prošle jeseni, negdje baš u ovo vrijeme kad je započela nova akademska godina, primjetio sam studetkinju koja je pratila moja predavanja na trećoj godini.

Iako su neke moje kolege koristile svoj položaj moći profesure kako bi stekli mlade ljubavnice, nikada nisam imao aferu sa studetkinjama. One su za mene djeca i nikad ih nisam tretirao kao predmet želje. Trideset godina razlike je previše, čak i za one liberalne. U to vrijeme sam već bio u procesu razvoda s bivšom suprugom, pa sam sve svoje životne ciljeve usmjerio ka poslu i 12-godišnjoj ćerki koja živi s majkom.

Moju rutinu prekinula je napred spomenuta djevojka. Atraktivna, uvijek lijepo obučena i našminkana, počela je da dolazi u moj kabinet na konsultacije. Svake nedelje je dolazila da se raspituje o raznim stvarima. Razmijenili smo telefone ne sumnjajući da je to sve bio unapred dobro prippremljen scenario s njene strane. Pozvala me je nekoliko puta da se raspita o nekim akademskim pitanjima. U februaru, u jeku ispitnog roka, poslala mi je poruku da je očajna, da ne zna šta da radi. Pozvao sam je da vidim o čemu je riječ.
Pričali smo sat vremena. Rekla mi je da ima blokadu i da ne može da sprema ispite. Ohrabrio sam je, postupio krajnje profesionalno. Kako je do izlaska na ispit kod mene ostalo još desetak dana, uložio sam maksimum napora da joj pomognem. Na ispit je izašla prilično spremna. Odgovorila je na sva tri pitanja. Dao sam joj devetku. To veče mi je poslala poruku da bi voljela da mi se oduiži kafom jer sam joj pomogao da premosti blokadu. Tu sam napravio najveću grešku. Pristao sam. Vidjeli smo se u nekoj kafeteriji u centru.

Bila je nasmijana i vesela. Položila je tri ispita u tom roku, a sve zasluge za taj, složićete se, veliki uspjeh pripisivala je meni. Ispratio sam je do njenog automobila kad se iznenada okrenula i poljubila me u usne. Zaglio sam je i poljubio još nekoliko puta. Već sutradan smo završili u krevetu.

Tri mjeseca smo imali intenzivnu vezu. Krenuo sam u teretanu, prije svakog našeg susreta uzimao vijagru kako bi se pokazao. Dok smo vodili ljubav u mom stanu stalno mi je postavljala pitanja: Znaš li ti koliko ja imam godina? Diže ti se na klinke?. Voliš mlado meso? Mislio sam da je to uzbuđuje. Zato sam potvrdno odgovarao na njena pitanja. U junu mi je poslala audio snimak u kojem govorim kako je ona studetkinja samo ako dobro pu*i može da položi i takve nekakve stvari.

Rekla mi je da joj dam 500 evra ako ne želim da snimak završi kod dekana. Do septembra sam joj platio 2500 evra, potpuno me je finansijski iscijedila. Riješio sam da više ne pristajem na ucjenu. Nisam imao više novca a i negdje je morala da se stavi tačka.

Ta mlada, 23-godišnja studetkinja je podnijela krivičnu prijavu protiv mene uz tvrdnju da sam je prisiljavao na seks u zamjenu za devetku na ispitu. Kolege me gledaju ispod oka. Imao sam suočavanje s njom i njenim advokatom kod dekana. Tek tada sam shvatio da je ona sve unapred dobro izrežirala. Još mi nije izrečena nikakva mjera, ali po fakultetu se uveliko priča da sam seksualno iskorišćavao studetkinje.

Izgubio sam autoritet među kolegama i studentima. Čeka me velika borba da dokažem da sam žrtva prevare, a ako ne uspijem u tome ci život ću nositi žig “bludnog profesora”.

Obavijest.net

Advertisement

Leave a Reply