Klikom na sliku pristupite sajtu.

Tajne sa snimanja Srećnih ljudi: Vukašin progovorio o honorarima i glumcima koji su napustili seriju – Infobiber.com
Home / Showbizz / Tajne sa snimanja Srećnih ljudi: Vukašin progovorio o honorarima i glumcima koji su napustili seriju

Tajne sa snimanja Srećnih ljudi: Vukašin progovorio o honorarima i glumcima koji su napustili seriju
Glumac Desimir Stanojević otkrio je do sada nepoznate detalje sa snimanja popularne serije “Srećni ljudi”.

On je progovorio o honorarima koje su dobijali, glumcima koji su napustili seriju, i u kakvim je odnosima bio sa kolegama.

Tanja Bošković ili Zlata Numahagić su igrale Lolu, suprugu Vukašina Golubovića.

“Obe su se trudile, Zlata pogotovu, da svoj lik i lični karakter prilagodi Loli koja je bila drugačija kada ju je igrala Tanja, jer je ona druga vrsta žene, druga vrsta glume. A onda smo se dogovorili sa rediteljem i sa i sa da ta Lola dobije drugi oblik, pa je tako Zlatina lola postala stub porodice, u kući, zajedno sa svekrvom, dok je Tanjina Lola pretila i preljubom”, rekao je Desimir.

Glumac je progovorio i o honoraru s kojim je bio zadovoljan.

“Honorar nije bio mali, adekvatam ulogama i koliko je ko dana imao snimanja. Ali je honorar znao da pada u sklopu inflacije, ali ekipa se trudila da stalno nadoknađuje jer kako pada dinar, onosno marka raste, tako su ono špricali da nadoknade. Neko je to mogao da izdrži, a neko nije. Ja sam izdržao jer sam imao motiva. A nekome je novac dragoceniji nego novac: Tako su otpali neki. Izvesno je da je Tanja Bošković otišla jer nije mogla da juri na pijaci.

Snimanje je bilo naporno.

“Svaki dan je kombi dolazio u 10 po mene ispred zgrade i posle dve godine i izkudelo me je do te mere da sam hteo da i ja napustim, pa su me molili iz pordukcije da ostanem bar još malo kako bi završili seriju jer bi bilo mnogo da se menje glavni lik”, ispričao je Desimir.

“Mali Neca je bio veliki talenat iako sam čitao da ne voli glumi”, rekao je Stanojević i otkrio da je od Radmile Savičević, koja mu je igrala majku Ristanu, uvek očekivao pomoć.

neca-srecni-ljudu
Foto: Printscreen

“Meni je mama rano umrla i na snimanju sam uvek gledao nju kao na majku, da mi pomogne. Išao sam kod nje kući i kad dođem i da spavam i da jedem, sa Radom sam više voleo u privarnom životu da budem kao sin sa majkom”, otkrio je glumac.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 5 =