Klikom na sliku pristupite sajtu.

U Neum stiže kruzer sa 2000 bogatih i zgodnih Šveđanki koje bi da se udaju za Bosance – Infobiber.com
Home / Arhiva / U Neum stiže kruzer sa 2000 bogatih i zgodnih Šveđanki koje bi da se udaju za Bosance

U Neum stiže kruzer sa 2000 bogatih i zgodnih Šveđanki koje bi da se udaju za Bosance
U ponedjeljak će u Neum uploviti kruzer sa 2.000 zgodnih i bogatih Šveđanki čiji je jedini cilj da traže Bosance za koje će moći da se udaju.

Kruzer “Sverige Non Pasaran” specijalno iznajmljen bogatim Šveđankama, putuje već mjesec dana a u ponedjeljak će doći u Neum , na svoje konačno odredište, iz kojeg će se iskrcati 2.000 Šveđanki koje žele da pronađu sebi svog Bosanca po mjeri, kako bi se udale i živile tako sretno u braku po različitim gradovima širom Švedske.

Kako otkriva Sarajevo365.com Bosanci koji žele da imaju barem neku šansu ne moraju da budu pretjerano lijepi, i nije bitna nacionalnost niti vjera, ali moraju da budu izuzetno seksualno aktivni, jer su ove bogatašice iz Skandinavije čule da je ovdje muški “ponos” veći nego u većini zemalja Evrope.

Kao još jedan od razloga, navodi se ogroman broj migranata iz Afrike, Azije, i sa Bliskog istoka koji su naselili Švedsku pa navodno ove bogate Šveđanke traže sebi i zaštitu pored redovnog seksa, jer su čule da su Bosanci izuzetno borbeni kad im neko dira ženu.

izvor: Sarajevo365.com

Advertisement

Leave a Reply