Home / Zabava / LORENA(43)TRAŽIM DOPISIVANJE I UPOZNAVANJE DODAJTE ME”

LORENA(43)TRAŽIM DOPISIVANJE I UPOZNAVANJE DODAJTE ME”
Interesi:
Zanimaju me mnoge stvari! Znatiželjan sam! Putujem, plešem, pjevam, obožavam dizajn interijera. Volim gledati dobre filmove i čitati. Volim kuhati i eksperimentirati s novim receptima.

Samoopis:
Ja sam kreativna osoba. Volim ljude i prostor oko sebe učiniti lijepima! Vjerujem da u životu mora postojati određena harmonija. Znam raditi kompromise jer ne volim sukobe. Vrlo sam mekan, ali ne savjetujem vam da ga koristite protiv mene jer mogu uzvratiti udarac! Snažna sam i mogu pokazati kandže 🙂 Osobno se mogu uspoređivati ​​s mačkom: nježna sam, zaigrana, umiljata i istodobno mogu stajati na mjestu. Činim sve što je moguće kako bih postigao svoje ciljeve. Ja sam društvena osoba, ne čudi me što imam puno prijatelja. U ljudima cijenim iskrenost, dobrotu, pravednost i mudrost. Ne mogu podnijeti kad su bezobrazni i agresivni. Možete me slobodno postaviti bilo koje pitanje!

Lorena traži:
Moj čovjek bi trebao biti: pošten, odgovoran, pouzdan, sposoban održati riječ, ljubazan, velikodušan, brižan, obrazovan, predan samorazvoju, financijski stabilan, s dobrim smislom za humor. Ne smije zloupotrebljavati alkohol i mora me poštivati ​​kao osobu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD


Leave a Reply