Home / Arhiva / MAJKA 17-GODIŠNJAKINJE IZ SUBOTICE: Nju je moj muž silovao, a poslije i sa mnom spavao

MAJKA 17-GODIŠNJAKINJE IZ SUBOTICE: Nju je moj muž silovao, a poslije i sa mnom spavao
Majka sedamnaestogodišnjakinje iz Subotice koju je očuh D.D. (41) posljednje dvije godine silovao, kaže da je svjesna da zbog svega što je njena kćerka preživjela i ona snosi dio odgovornosti i dodaje da se i dalje plaši svog drugog supruga.

– Znam da sam kriva, ali toliko sam ga se plašila i sad se bojim da će ga pustiti i da će nas sve pobiti. Tjerao me je da gledam kako siluje moju kćerku, a poslije je i sa mnom spavao. Jednom sam se povjerila prijateljici, a kada ga je nazvala i rekla mu da prestane da me maltretira pretukao me je još više – priča za “Blic” majka čiju je kćerku silovao očuh.

– Lancem je zatvorio vrata, skinuo je golu i iživljavao se nad njom. Nisam mogla da izdržim, razvalila sam vrata, izvukla dijete napolje, a on je bjesomučno počeo da me tuče – priča detalje horora koje je preživjela.

– Sa njim sam bila 12 godina, a poslije toga kada sam prvi put pokušala da je spasem i kada me je čupao za kosu i tukao ključevima i lancem, zaprijetio je da će ubiti i mene i moje troje djece. Maltretirao je i moja dva sina, a ako nije imao alkohola torture su bile strašne – tvrdi ona.

Bhmagazin.org


Leave a Reply