Home / Zabava / Ne puštajte ih iz ruku: Ovo su najbolje supruge po horoskopu

Ne puštajte ih iz ruku: Ovo su najbolje supruge po horoskopu
Kada biste zavirili u Zodijak i tamo potražili idealnu suprugu, šta mislite ko bi to bio? Upravo ova tri znaka.
BRAK - profimedia-0212516774_1000x0

One su savršen materijal za brak, Foto: Profimedia.rs

RAK

Rakovi su poznati kao osećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu raka spremnom da učini sve za svog partnera. Žena rak uvek će se truditi da se svi oko nje osećaju dobro, a uz sve to odlična je domaćica i majka. Ono što bi mogao biti problem u odnosu sa ženom kaoja pripada ovom horoskopskom znaku je to što su žene rakovi sklone dramatizovanju stvari, ali niko nije savršen, zar ne? To je jednostavno ona, a ko je prihvatite takvu možete očekivati dobar brak, a ono šta ona očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da bude uz nju.

LAV

Baš kao i žene rakovi, lavice znaju da vole. Njihov način je možda drugačiji, ali kada istinski vole one su iskrene i uz nju se možete osećati sigurno. Ona je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna, a kada su deca u pitanju jako požrtvovana. Kao prava lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška. Od lavice možete očekivati da vas obasipa nežnošću i pažnjom.

JARAC

Žene jarčevi su teško dostupne, na prvi pogled i hladne, ali zapravo ispod maske koje ih kriju jako su emotivne. One su veoma odgovorne, požrtvovane i posvećene kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku sa njom. Kako su uglavnom u pitanju osobe koje vole tradiciju, porodica ima je jako važna. Ona dobro zna kakvog čovjeka ima pored sebe i koliko on vredi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje. Kao majka, žena Jarac je stroga, ali pravedna. Sve što traži od svog partnera je da pokaže karakter i istrajnost, koji i sama pokazuje. Ljubav sa ženom koja pripada ovom znaku nije vatromet, ali jeste vatra koja će goreti kad sve ostale budu sagorele.

(Info-teka.com)


Leave a Reply