Home / Zdravlje i Ljepota / Njihov ten je savršen, a oči perfektno našminkane: Sve tajne devojaka sa besprekornim mejkapom

Njihov ten je savršen, a oči perfektno našminkane: Sve tajne devojaka sa besprekornim mejkapom
Otkrivamo vam sve tajne devojaka sa besprekornim mejkapom.

Kvalitetna priprema

Što je vaša koža bolje hidrirana, to će puder bolje izgledati na njoj, ali i duže trajati. Najbolji način kako da to postignete jest da nanesete hidratantnu kremu te je nekoliko minuta malim kružnim pokretima masirate u lice. Kada se ona u potpunosti upije, počnite s nanošenjem make up-a.

Bazu nanose u slojevima

Prvo nanesite korektor, a zatim i puder kako biste sve lepo izjednačili. Ne preterujte sa količinom pudera, važno je da postignete prirodan izgled.Dva različita rumenila

Ključ za dobijanje savršenog sjaja lica? Dva različita rumenila. Jedno neka bude kremasto, a zatim obraze pređite i s onim u prahu. Još bolje, koristite dve različite nijanse, npr. hladniju i topliju, kako biste postigli što prirodniji izgled.

One se ne boje prozirnog praha

Beli puder u prahu nanesite uz pomoć jastučića, a ne četkice, na čelo, nos i bradu te preskočite obraze. On će sprečiti razmazivanje šminke.

Pri ruci uvek imaju ruž

Zato da bi ga mogle popraviti u baš svakom trenutku, posebno nakon ispijanja kafe ili ručka, kada nestaje baš svaki ruž te tako ne izgleda najbolje.

(srbijadanas.com)


Leave a Reply