Home / Arhiva / SKANDAL u osnovnoj skoli

SKANDAL u osnovnoj skoli
SKANDAL u osnovnoj skoli – Ucenici snimali OR*ALNI SE*S svojih vrsnjaka i navijali

Učenici osmog razreda jedne novobeogradske osnovne škole imali su oralni seks pred celim odeljenjem na času hemije, saznaje Informer. Ovaj nezapamćen skandal dogodio se u decembru, kada je učenica oralno zadovoljila svog školskog druga u trenutku dok su čekali da nastavnica hemije dođe na čas.

Nastavnici i direktor ove škole (ime poznato redakciji) pokušavali su da zataškaju ceo slučaj, ali nisu u tome uspeli jer su roditelji đaka insistirali da se stvari isteraju na čistac i da prosvetne vlasti pod hitno nešto preduzmu.

Navijali i snimali

Rekli su nam da je njihova drugarica iz odeljenja pred svim učenicima oralno zadovoljila dečaka iz osmog četiri, koji je ušao na čas kada je video da je nastavnica hemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. Deca su bila u šoku! Neka su se pravila da ne vide šta se dešava, neki su navijali, a ima i onih koji su sve snimali svojim mobilnim telefonima. Naša deca su dugo ćutala o svemu, a onda su, jedno po jedno, počeli da nam pričaju šta se desilo u školi. Nakon što smo sve saznali, više nemamo mira… Jednu devojčicu roditelji su već ispisali iz škole, a i drugi razmišljaju da učine isto – pričaju za Informer roditelji učenika osmog razreda ove novobeogradske škole.Roditelji učenika koji su prisustvovali pravom porno-filmu u školskoj učionici kažu da su bili šokirani kada su im deca ispričala šta se dogodilo na času hemije.

Oni kažu da ih je najviše pogodilo to što su nastavnici i direktor škole pokušali da zataškaju ceo slučaj.

Naši predstavnici u Savetu roditelja ispričali su nam da se na Nastavničkom veću raspravljalo o seks-skandalu koji se desio na času, ali da je direktor škole, kao i većina nastavnika, insistirao da se cela priča zataška. Jedan nastavnik je čak izjavio: “Pa šta dižete toliku buku, seks je zdrav.” Devojčica i dečak koji su upražnjavali oralni seks pred celim odeljenjem nekoliko dana nisu dolazili u školu, oni i njihovi roditelji su potom negirali da se sve to desilo, i nikom ništa. Smatramo da je nedopustivo da se ovaj slučaj gurne pod tepih jer se plašimo šta bi u tom slučaju bilo sledeće. Prosvetne vlasti moraju pod hitno nešto da preduzmu kako bi istina izašla na videlo – upozoravaju roditelji.

Postupak u toku

Direktor ove škole kaže za Informer da je u toku postupak koji bi trebalo da pokaže šta se zaista desilo na času hemije.

Postupak je u toku, pokušavamo da utvrdimo šta se zaista desilo! O svemu smo obavestili Ministarstvo prosvete, policiju, Školsku upravu, kao i Tim za prevenciju nasilja u školama. Đaci koji se pominju kao akteri ovog nemilog događaja dali su izjave u kojima tvrde da se ništa nije desilo… Ali to tek treba da utvrde oni čiji je to posao. U skladu s tim preduzećemo dalje korake – ističe direktor ove škole.

informer.rs


Leave a Reply